Sır Küpü


Sır çok geniş bir konu, öyle ki son zamanlarda onlarca kitaplar yazılıyor bu üç kelime için. Çünkü hayatın her evresinde ayrı bir değeri var sırrın. Bazen sizi çok iyi yerlere götürürken bazen de en büyük zaaflarından oluşabiliyor bu kelime. Sadece üç kelimeden oluşuyor ama o üç kelime insandan insana değişen milyarlarca kitabı kapsıyor resmen. Dünya üzerinde sırrı olmayan insan yoktur denilebilir çünkü her insanın mutlaka zaafları vardır ve bu zaaflar bir insanın en büyük sırrıdır.

Bir ilişkide de sır mevzusu derin bir konudur. Karşınızdaki insanın size sakladığı sırlarla gelmesi sizi çok rahatsız eder. Çünkü sırları olan insanlarla kimse hayat sürdürmek istemez. Her an üzüleceğim korkusu taşımak kimsenin işine gelmez. 

Ancak çiftler kendi aralarındaki sırlar konusunda kesinlikle çok ince davranmak zorundadırlar. Bu sırlar korundukça ilişki istenilen seviye er ya da geç ulaşacaktır. Sırlar en yakın dostlarla veya akrabalarla dahi paylaşılırsa eğer o ilişkinin her zaman zayıf tarafları olacaktır. Zaten sırları açığa çıkan bir ilişkinin ömrü en fazla beş yıldır. 

Sır tutamayan insanlardan uzak durun…


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski