Stok Görsel Ve Video Serisi - 1

Pixabay.com adında bir web sitesi mevcut. Stok görsel ve videoya ulaşabildiğiniz bu sitede sizler için birkaç manzara ve sürpriz görsel indirdim. Benim oldukça hoşuma gitti. Umarım sizlerde beğenirsiniz.
Tamamını indirip ücretsiz kullanabilirsiniz. Telif hakkı olmayan bu içerikler için endişelenmenize gerek yok.

Hazır böyle bir şey keşfetmişken bir seri oluşturma kararı aldım. Yazı adını "huzurun birkaç fotoğrafı" yapmıştım ama "stok görsel ve video serisi - 1" olarak değiştirdim. Olur da ilgi görürse devamını getireceğim ve ara ara telifsiz stok içerikler paylaşacağım. 

Bu yazıya konu 9 görsel ve 2 video var. Bunları kendimce yorumlamam gerekirse:

İlk görsel adını bilmediğim bir bitki mi desem çiçek mi desem bilemediğim bir görsel. Küçükken adını kedi koyduğumuz üfleyince dağılan bitkiye benzettiğimden kullanmak istedim.


Kum tanelerini mükemmel fotoğraflayan kişiyi tebrik etmek isterdim. Adeta çöl dağları gibi duran görüntü benim oldukça dikkatimi çekti.


Doğanın mükemmel mimarlarından olan kuşlar ve yuvaları hep ilgimi çekmiştir. Kuşun türünü bilmesemde listede yer alamaya değer bir görsel olduğunu düşündüm.


Kargaya benzeye bu kuşun ağaç dalı üzerinde duruşu beni oldukça etkiledi. Zira bir Michael Jackson 
havası hissetmedim değil.


Şöyle bir şelale başında gerçekleşmeyecek hayallere dalmak iyi gelebilirdi ikimize. Gel gör ki ne sen varsın ne de ben şelale nerde nasıl gideriz bilmiyorum.


Bu tepede erimeyen karlar hep şaşırtır beni. Nasıl olurda güneşe yakın olup erimez! Şimdi bilime girmeye gerek yok. Bana ilginç geliyor hepsi bu.


Bazen sizinde kendinizi yollara vurasınız gelmiyor mu? İşte o yol bu yol olmalı. Böyle güzel yol mu olur lan?


Şu görsel beni çocukluğuma götürmeye yetti. Oyunun adını bilenleri yoruma alalım.


Şu görsel sizde bambaşka şeyler çağrıştırabilir. Bendeki anlamı çifte kumrular oldu.


Alta doğru indikçe yorumlar kısalmaya başladı evet. Hepsi c oldu bunu da d yapayım bari. Yalnız video başlı başına güzellik abidesi. İnanmazsanız açın bakın.


İşte huzurun kaynağı olan video. Tam da şuranın ortasına atın beni, kaybolayım kendi benliğimde. Çok bırakmayın ama neme lazım geberirim falan :)


Bu serinin sonuna geldik. Birileri buraları keşfeder yeşillendirirse birkaç seri daha ayarlarız, sizin canınınız sağ olsun :) Kendinize iyi davranın...

Dipnot: Görseller çoğğğğ göccük demeyin üzerinde tığğğğlayın böyüyorrr...

2 Yorumlar

  1. Çok boş bir paylaşım olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Benden size bir isim önerisi bence adınızı keyifdar yapın :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski