Cesaret


Aşk beklemez, bekletilemez...

Ne kadar beklerseniz o kadar kaybedersiniz, bu aşkta değişmez bir kuraldır. Tabi bunu söylerken teklif etme süresi için söylüyorum, ne kadar gecikirseniz bu süre içerisinde onu kaybetme ihtimaliniz o denli yükselir. Sizden daha hızlı davranan bir kimsenin onu elde etmesi daha olasıdır.

Evet, cesaret konusundan bahsediyoruz. Kim daha cesaretliyse o her zaman kazananıdır aşkın, tabi istisnaları atlamak lazım. Örneğin biri senden gözlerini kaçırıyorsa; emin ol ki seni en çok hak eden gözlerdir onlar... Böylesi bir durumda inanıyorum ki ne kadar geç kalırsanız kalın o sizi bekleyecektir. Tabi ben biraz abartıyorum, sonuçta her insan evlenmek ister ve yalnızlığı abartılı boyutlara ulaştığında sizden vazgeçebilir. Kimsenin bu konuda sabrını sınamayın, aksi takdirde kaybeden taraf olursunuz.

Hiçbir insan sizi ömür boyu bekleyecek bahaneler barındıramaz kendinde, ne kadar direnirse dirensin yalnızlık duygusu her zaman daha ağır basacaktır. Bu yüzden mutlu olmak istiyorsanız geç kalmayın. Aşk geç kalmışlıkları affetmez ve bu daha çok acıtır içinizi, “reddedilmek dahi bu kadar dokunmazdı” gibisinden cümleler kurarsınız. Seçim sizin…

Zaten hayat birilerini bekleyecek kadar uzun değil

Ve hiçbir da zaman uzun olmayacak.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski