Anlamsız Mesajlaşmalar - 2


Bir önce ki mesaj isimli yazımda gelen mesajları yazmıştım ve özellikle hiçbirine cevap gelmediğini de belirtmiştim. Bazen büyük konuşmamak gerekirmiş çünkü öyle bir mesaj geliyor ki gelmeseydi daha iyiydi diyorsun.

Gelen Mesaj: 

“Karışık kuruşuk mesaj atıyorsun anlayamadım kafam karıştı.”

Gönderdiğim mesajların kopyasını olduğu gibi kitaba aktardım. (Mesaj başlıklı yazımda okuyabilirsiniz.) Gerçekten anlaşılmayacak kadar karışık kuruşuk mu? Okuyup yorumlamak size kalmış.

Gelen Mesaj 2: 

“İnsan tam tersi geç kaldığında acele eder. Geç kalmanın da ötesi bizim durumumuzu bakalım zaman ne gösterecek. Okulum bir bitsin bakalım.”

Gerçekten geç kalınca acele eder mi insan? Ben mi anlatamadım yoksa o yine anlamak mı istemedi? Mecazlar fazla kafamı karıştırıyor bu sıralar düşünemiyorum galiba. Geç kalmanın ötesinde olunca mı acele edilmez acaba? Yoksa biz hiç geç kalmadık mı demek istiyor. İnsanın yüz yüze anlaşarak konuşamaması ne kötü…

Gelen Mesaj 3: 

“Bir bakmışsın yan yanayız, bir bakmışsın ismimizi bile hatırlatmayacak insanlar tanımışız. Zaman yıllardır çok şeyi değiştirdi. Saplandığım bir pislikten kötü bir eşten korudu zaman beni. (Benden değil bir önce ki sevgilisinden bahsediyor) Onu çok uzağıma attı ve kopardı iletişimimizi. Ben şimdi hayatımın tam şekillendirme aşamasındayım. Bu kez birine güvenip şekillendirmeyeceğim hayatımı. Önce hayatımı şekillendireceğim sonra o hayata uyabilenlerin yanında olacağım.”

Gelen Mesaj 3 Devamı: 

“Artık yoruldum. Liseli değiliz. Cinsel bir obje olarak görülmenin dışında aşk istiyorum, sevgi istiyorum. Zaman verirse baş tacı, yok vermezse de Allah sabır verir herhalde…”

Gönderdiği son mesaj da tam olarak böyleydi işte… Cümlelerinin en başında beni seçenek olarak gördüğünü anlamak istiyorum, ben belki beş yıldır yapamadığım şey için bahanem olur veya bir kez de böyle kandırmış olurum kendimi. Sonrasında bahsettiği o insan ben değilim benden bir önceki sevgilisi, yanlış anlaşılmasın. Tabi bunca yıl sonra ondan bahsedişi canımı acıtmıyor değil. Sonrasında yazıklarından ise beni de artık herkes ile aynı kefeye koyduğunu düşünüyorum açıkçası. Yani anlayacağın şu an kimse yok ama ilerde de bulamazsam sana dönerim, mesajın kısası bu…


“Madem şimdi gittin benden

Bil o zaman geri döndüğünde de

Ben olmayacağım.”


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski