Eminim Üzecek

İnsanlar birilerini mutlu edebilmek için yıllarca çabalarlar. Mutlu etmeye çalıştıkları anne babalarıysa çok yorulmazlar çünkü onlar evlatlarına kıyamaz hiçbir zaman. Ancak söz konusu sevgiliyse her zaman bahane uydurulabilecek bir şeylere hazırlıklı olmak gerekir. Zordur sevgiliyi mutlu edebilmek, sadece sözlerdedir küçücük şeylerle mutlu olabilmek. Küçük şeylerle mutlu olabilen sevgililer yoktur demiyorum ama nadir bulundukları kesin. Eğer onlardan biriyleyseniz değerini bilin.

Sevgiliyi mutlu edebilmeye başladığınızda yani artık bahane edebilecek bir şeyler bulamadıklarında hâlâ onları mutlu etme çabası içerisindeyseniz onu bırakmayacağınıza emin olurlar. Sonrasında her zaman olduğu gibi çekip giderler. Çünkü bahane üretebilecekleri yeni insanlara ihtiyaçları vardır.

Siz, siz olun kimseyi mutlu etme çabasına girmeyin. Zaten sizinle olan insan sizinleyken mutludur, fazlası her zaman göz çıkarır. Normal yaşantınızı çok da değiştirmeyin, yine her zamanki filmlerinizi izleyin, her zamanki çayınızı için, o hiç gelmemiş gibi devam edin. Eğer o da seviyorsa sizi, zaten sizinle içtiği çay da onun için büyük bir mutluluktur, beraber izlediğiniz film de…


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski