Google Amca Allah Ne Verdiyse Tara


İnanır mısınız? Yaklaşık 24 saati geçti bu indexlenmeme sorunu ama hala çözemedim. Robots.txt elle yapılandırdım. Yetinmedim robots etiketlerinin tamamını all olacak şekilde yapılandırdım. Sonuç değişmedi.

Google amcaya Allah ne verdiyse tara talimatı veriyorum bu yaptıklarımla ama hala ısrarla siten taramımıza izin vermiyor uyarısı gösteriyor. Kafayı yememek elde değil. Bütün motivasyonum yerle bir oldu diyebilirim. Vazgeçmek niyetinde değilim sorunu çözene kadar cebelleşeceğim. Yıllar sonra içime sinen bir blog sayfam olmuş bu kadar kolay vazgeçmeyeceğim. Bazen krizleri fırsatlara çevirmek gerekir. Bende şu an bunu yaptığıma inanıyorum. 

Sorun belli, çözüm yolları denendi ve sonuç yok. Umrumda değil. Kendimi yazmaya verdim ve hunharca yazıyorum. Birazda puccanın gazına geldim. İlk yılında 177 yazı yayınlamış. Neredeyse her 2 günde bir yazı yayınlamış. Bence muhteşem bir azim. Daha iyisini yapmam gerektiğini düşünüyorum ve hunharca yazıyorum.

Bu arada sürekli puccayı dillendirmem blog alanında en başarılı isim olarak görmem nedeniyledir. Yanlış anlaşılmasın. Geldiği konum takdir edilesi. Bir de son kraliçe diye alamancı bir kadının yayınladığı blog vardı. Onu da takip etmeyi severdim. Her ne kadar son zamanlarında adult ve pornografik içeriğe bulaşmış olsa da hala devam ediyor olmasını isterdim. Sert bir espiri anlayışı ve dünyaları ben yarattım modunda tuhaf bir kadındı. Olurda bu yazıma denk gelirsen özlendiğini bilmeni isterim. Zira seni her zaman Türk İfşa sektörünün kurucusu olarak anacağım. Şimdi böyle yazdık diye kötülemiş olmayalım son kraliçemizi çünkü o yaşlarda gençliğin verdiği bir şeydi sanırım onunkisi. Ne kadar çıplaklık o kadar trafik alıyordu siteler. Bu nedenle o tarafa yönelimini çokta yanlış bulmuyorum. Sene 2013 ler bunlar böyle sosyal medya yok. Okunacak blog bulsanız şükrediyorsunuz. Sonkralice.net blogu samimiyetiyle aradan sıyrılan harika bir blogdu. Bilim, teknoloji ve daha birçok konuda eğlenceli yazılar içeriyordu.

Son kraliçe yani Kübra Yılmaz. Evet, ismini hala hatırlıyorum öylesine kazınmıştı bellediğime. Acaba ne yazmış diye sürekli sayfayı yenilemek, yeni bir şey var mı diye tekrar tekrar yenilemek. Olurda birgün bu yazıyı okursan özlüyoruz seni Kübra hanım, hiç tanışmamış bir arkadaş olarak hayatımıza renk katışın için teşekkür ediyor, musmutlu bir hayat sürüyor olmanı diliyoruz.


Güncelleme:

26 Nisan 2022 itibariyle blogger blogumda yer alan robots.txt sorununu çözdüm. Güncelleme olarak eklemek istedim belki başına gelenler olur boşuna uğraşmasınlar. Sanırım sorun robots etiketleri ile oynamam. Siz, siz olun test amaçlı dahi olsa Allow yada All olan değerleri disallow veya noindex yapmayın sakın. Google amca sitenizi gün içerisinde tararken bu değerlerle karşılaşırsa 2 gün boyunca ön belleğe alıyor ve index alamıyorsunuz. Üzerine birde siteniz eskiyse eski indexleriniz arama motorlarının dizinlerinden silinmeye başlar. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski